کانکس ویلایی
همان طور که می دانید کانکس ها در بسیاری از مکان های تفریحی و اداری و.. کاربرد دارند. هم ظاهر زیبایی دارند و هم از استحکام خاصی برخوردار هستند. که در شرایطی از کانکس استفاده می شود که امکان ساخت و ساز منازل بتنی در آن مکان نباشد. ما در این مقاله می خواهیم به خصوصیات کانکس های ویلایی و مزایا و معایب آن بپردازیم و همچنین جنس و قیمت این نوع کانکس را نیز مورد بررسی قرار دهیم.
کانکس ویلایی از محصولات مهم کانکس یووا می باشد.این کانکس می تواند به صورت کانکس سوئیت شیک و یا کانکس مسکونی و با امکانات رفاهی کامل مورد استفاده قرار گیرند که این امکانات شامل اتاق خواب، آشپزخانه، کمد دیواری، حمام، سرویس بهداشتی فرنگی و حال و پذیرایی می باشد.
کانکس ویلایی چیست؟
کانکس ویلایی نوعی سازه مثل بناهای مسکونی است که هر آنچه که یک منزل مسکونی باید داشته باشد را داراست و تنها تفاوت آن با ویلاهای بتنی نوع مصالحی است که در ساخت آن ها به کار رفته و قابل حمل بودن آن است. این کانکس ها گاهی به صورت دو طبقه ساخته می شوند و دارای انواع سیستمهای رطوبتی و حرارتی می باشد.
کانکس های ویلایی هم مثل همه ی سازه ها، نیاز به طراحی دارد که این طراحی با توجه به انتظارات مشتری و امکانات موردنظر آنها انجام می گیرد که بعد از بازدید از محیط و در نظر گرفتن تمام جوانب محیطی طرح آن آماده می شود.
این کانکس یک بنای کاملا مسکونی مانند یک سازه سنتی می باشد که برای سکونت استفاده می گردد. مهم ترین تفاوت بین سازه های سنتی و پیش ساخته در این می باشد که پیش ساخته ویلایی قابلیت جابه جایی، قابلیت گسترش متراژ، کاملا ضد زلزله، سریع النصب بوده که این امر در ساختمان های سنتی امکان پذیر نمی باشد. کاربری کانکس ویلایی اکثرا برای باغ ها و ییلاق ها و در شمال کشور می باشد.
کاربرد کانکس ویلایی
کشور ما در مناطق مختلف خود دارای آب و هوای متفاوتی است. در مناطق شمالی که آب و هوای متفاوتی نسبت به شرق و جنوب دارند بسیاری از مردم ساکن آن مناطق، باغ و زمین های کشاورزی فراوانی دارند که باید هر روز و به طور مداوم از آنها بازدید کنند، و به دلایل مختلف مانند دور بودن منازل آن ها به محل کارشان یا نداشتن مجوز برای ساخت و ساز سازه بتنی در این مکان ها و یا نداشتن زمان کافی برای ساخت منازل بتنی، از کانکس ویلایی استفاده می کنند که هم از لحاظ هزینه و زمان به صرفه تر هستند و هم در این مواقع بسیار کاربردی هستند.
انواع کانکس ویلایی
کانکس ویلایی از لحاظ ابعاد، انواع مختلفی دارند که در اینجا انواع آن ها را برای شما عزیزان بیان می کنیم:
- 15 متری با ابعاد (5/2 * 6) دارای تمام امکانات ضروری
- 18 متر با ابعاد(3 * 6)
- 30 متر با ابعاد(5/2 * 12)
- 36 متر با ابعاد(3 * 12)
- 42 متر با ابعاد(5/3 * 12)
- 50 متر با ابعاد(5 * 10) به صورت دو تکه ساخته می شوند.
- 60 متر با ابعاد(6 * 10) که معمولا به صورت دو تکه ساخته می شود.
- 72 متر با ابعاد(6 * 12) به صورت دو تکه ساخته می شوند.
انواع کانکس ویلایی یووا
1- پانلی
2-LSF
3- CFS
4-نما کانادایی
متریال کانکس ویلایی
برای ساخت کانکس ویلایی پیش ساخته مصالح متفاوتی به کار گرفته می شوند که با توجه به جنس آن ها انواع مختلفی دارند. عوامل مختلفی در تعیین جنس کانکس تاثیرگذار است مانند: شرایط آب و هوایی آن منطقه، مسائل فنی، و میزان بودجه های که مشتری بابت کانکس پرداخت می کند. از طرفی موادی که در ساخت کانکس ویلایی به کار میرود بسیار مقاوم در برابر عوامل محیطی هستند.
یکی از مصالحی که عموما در ساخت این کانکس به کار می رود، ورق های آلوزینک و گالوانیزه است که هر دو مقاومت بالایی دارند. آلومینیوم از دیگر مصالح ساخت این نوع کانکس است اما گالوانیزه به دلیل مقاومت بالا بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. بدنه کانکس ها از ساندویچ پانل است و گاهی نیز در نمای خارجی آن از پی وی سی و ام دی اف نیز استفاده می شود. در کانکس ویلایی ثابت برای کف آن از سرامیک و در سقف آن نیز علاوه بر ساندویچ پانل از پلی یورتان و ورق های فولاد نیز استفاده می شود.
مزیا کانکس ویلایی
از ویژگی های آن مقاومت بسیار خوب آن در برابر زلزله و عوامل محیطی است. همچنین هزینه و مدت زمانی که برای ساخت آن به کار می رود از سازه های سنتی کمتر است و در اماکنی که امکان ساخت و ساز بتنی وجود ندارد به راحتی مورد استفاده قرار گیرند. به نسبت هزینه های که برای ساخت کانکس ویلایی صرف می شود حداقل 25 تا 30 سال به خوبی مورد استفاده قرار می گیرند.
از دیگر مزایای آن قابل حمل بودن، وزن سبک و قابل جابه جا بودن آن است. و اینکه میتواند با متراژ پایین دارای امکانات کامل موردنیاز مانند سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب و… باشند.
کانکس ویلایی دارای مزایایی بسیار فراوانی می باشد که از جمله آن ها: 1-سرعت بسیار بالا درنصب و اجرا با کمترین پرت در متریال و اجناس مصرفی 2-قیمت مناسب تر نسبت به سازه های سنتی 3-اجرای سیستم عایق بندی کامل در برابر سرما و گرما 4- استفاده از متریال سبک و مقاوم 5-مقاومت بالا در برابر شرایط جوی و خورندگی و زلزله 6-هزینه های جانبی کمتر از جمله کرایه بار و تنوع اکیپ سازنده کمتر نسیت به ساختمان های سنتی 7-استفاده از این سازه با کاربری های مختلف در کارگاه ها و موسسات که سازه های سنتی این امکان را دارا نمی باشند.
معایب استفاده از کانکس ویلایی
طول عمر کمتر کانکس ویلایی نسبت به سازه های بتنی از معایب آن است. گاهی در برابر برف و باران در طولانی مدل شکل ظاهری خود را از دست می دهند و مانند سازههای بتنی قابل بازسازی نیستند. و عیب دیگر آن این است که نمی توان کانکس چند طبقه ساخت. فقط امکان ساخت نهایتا دو طبقه امکانپذیر است. از طرفی زیر نظر نظام مهندسی ساخته نمی شوند و ساخت آن بر عهده تولید کنندگان است. هم چنین محدودیت در نمای خارجی آن به دلیل محدودیت در مصالح مورداستفاده در آن از دیگر معایب آن است.
نحوه طراحی کانکس ویلایی
نحوه طراحی کانکس ویلایی بسیار پیچیده و تخصصی می باشد. زیرا از مهم ترین قسمت های کار است. ما با بر اساس توان فنی و سابقه کاری خود میتوانیم عکس های دیده شده از هر نوع کانکسی را برای شما بسازیم و یا با استفاده از طراحی خلاق و زیبا، تمامی نیازهای شما در زمینهٔ خرید کانکس ویلایی را برطرف کرده و بهترین طراحی را ارائه دهیم. اصل موضوع بازدید های میدانی توسط کارشناس ما یا عکس های زمین بوده که تم طراحی لاکچری و لوکس کانکس مسکونی شما بر اساس سلیقه و محیط پیرامون خود طراحی و ساخته شود.
امکانات کانکس ویلایی
امکانات کانکس ویلایی می تواند دقیقا شبیه امکانات منازل مسکونی ما باشند. از جمله: سرویس بهداشتی و حمام، اتاق پذیرایی، اتاق خواب به همراه کمد دیواری، آشپزخانه به همراه تمام وسایل قابل نصب موردنیاز در آن و اتاق نشیمن و حتی فضاهای بازی مثل میز بیلیارد و… یا حتی دارای تراس باشند. علاوه بر این موارد، بسیاری از امکانات دیگر مانند: تانکر ذخیره آب و فضایی برای سونا و یا پریز و کلید هایی برای نصب و راه اندازی اینترنت و انواع لامپ های سقفی و آویزی و شیرآلات و انواع لوله کشی ها در کانکس ویلایی امکانپذیر است.
متریال مصرفی
با توجه به نوع سازه و شکل ظاهری و شرایط آب و هوایی می توان برای ساخت کانکس ویلایی از اجناس متفاوت استفاده کرد جهت استحکام و عایق بندی آن اکثرا از ساندویچ پانل استفاده می گردد که جهت حفظ زیبایی در نمای آن از سایدینگ و گاها از چوب استفاده می گردد.
در نمای داخلی اکثرا از دیوارپوش روکشدار و گاهی از تایل های کناف به همراه کاغذ دیواری استفاده می گردد. پوشش داخلی کف ویلا اکثرا از سرامیک بوده و گاهی نیز از پارکت درجه یک استفاده می گردد. درب و پنجره از نوع UPVC و کلیه تاسسیات مکانیکی از لوله های سوپر پایپ و شیر آلات درجه اهرمی از نوع قهرمان می باشد.
قیمت کانکس ویلایی
محاسبه دقیق جهت قیمت گذاری برای قیمت فروش کانکس ویلایی طبق درخواست مشتریان محاسبه می گردد. با توجه به توضیحات خریداران محترم کارشناسان فروش ما در اسرع وقت قادر خواهند بود قیمت سازه درخواستی فوق را به عزیزان اعلام نمایند.
موارد متعددی که در تعیین قیمت این کانکس تاثیرگذار است:
- مصالح به کار گرفته شده در روند ساخت کانکس
- مساحت و متراژ فضای مورد نظر برای احداث کانکس
- معماری و مهندسی به کار رفته در کانکس
- محل و مکان مورد نظر برای قرار گیری کانکس
- نحوه ی ساخت و اجرای کانکس
- هزینه ی حمل و نقل کانکستا محل موردنظر
که این موارد نام برده شده در کاهش یا افزایش قیمت کانکس ویلایی بسیار موثر است.
نتیجه گیری
همان طور که در بالا خواندید ویژگی های کانکس ویلایی را مورد بررسی قرار دادیم که از مزایا و معایب آن موارد مهم را بیان کردیم و گفتیم که کانکس ویلایی در ابعاد مختلفی موجود می باشند. که باتوجه به مکانی که در آن نصب می شوند و…، قیمت آنها نیز متغیر است. در انتها به این نتیجه رسیدسم که بسیار به صرفه و مقاوم هستند. می توانید برای اطلاع از جدیدترین قیمت ها از سایت شرکت صنعتی یووا استفاده کنید و با کارشناسان و پشتیبانان سایت در تماس باشید. کارشناسان یووا به صورت تلفنی و آنلاین با ارائه مشاوره تخصصی در زمینه خرید کانکس ویلایی به شما کمک می کنند.